Metamorf érintés

Metamorf érintésA metamorf kezelés egy finom érintéses technika a lábfejen, a kézélen, a fejtetőn és a fejen. 

Eredete Gaston Saint-Pierre reflexológus nevéhez fűződik. Felfedezte, hogy a test összes reflexpontja megtalálható a gerinczónán, az itt található energiahiány okozta blokkokat oldhatjuk a módszerrel.

 A megfelelő helyeken alkalmazott lágy, apró érintések, gyertyák, finom illatok, nyugtató zene és a meleg puha takaró biztosága, visszajuttatják a kezelt személyt a magzati léthez hasonló állapotba, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. Oldja az előző életekből áthozott, a magzati korban szerzett és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat.

Életünk során különböző lelki hatások érnek, melyek elraktározódnak, sejtjeink tárolják az információkat. Ezek a lelki blokkok gátolják az egészséges energiaáramlást, hatnak életünk minőségére és később valamilyen testi tünetben, betegség formájában is megnyilvánulnak.

A metamorf masszázs egy szelíd, lelki blokkoldó technika. Könnyed érintéssel segít felszabadítani és átalakítani a blokkokat, melynek révén a szervezet harmóniába kerül. A módszer a gerinc reflexpontjainak megfelelő pontokat kezeli lágy, finom érintésekkel. Így stimulálja a gerincet, amely az oda befutó idegvégződések révén az idegrendszerrel áll kapcsolatban.

A múlt stresszmentesítése a jelenben zavart okozó tényezőkre is megoldást nyújthat.

Nincs mellékhatása, bármilyen orvosi kezelés kiegészítője lehet. Nem helyettesíti az orvosi megoldásokat, amennyiben panasza van keresse fel orvosát. A módszer nem helyettesíti az orvosi ellátást, a pszichoterápiát vagy a pszichiátriai kezelést!

Az általam nyújtott szolgáltatások nem minősülnek az orvosi gyakorlat, az egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlat vagy a nem konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások körébe tartozó tevékenységnek. Nem gyógyítok és nem diagnosztizálok.

Ha szeretnél ellazulni, kicsit pihenni és közben elengedni lelki blokkjaidat, feloldani feszültségeidet és ezáltal pozitív irányban megváltoztatni az életedet, várlak szeretettel.

kispalorsi@ gmail.com

0620 2311 356