Vélemények

"Még csak a BRAIN GYM® képzés felénél tartunk, de már most érezzük, hogy a legjobb embertől tanulunk: szenzációsan prezentálsz, hiteles és releváns szakmai tapasztalattal rendelkezel, nagyon hálásak vagyunk neked! Véleményem szerint ez a képzés hatalmas segítség lehet az óvodapedagógusnak, tanítónak… De szülőként is hasznos lenne megcsinálni! Mi Vikivel imádjuk minden pillanatát! Mindenkinek szeretettel ajánlom Orsit! Hatalmas gyakorlattal rendelkező, hiteles és nagyon emberi oktató!!"
Kalmár Nárcisz, Győr
"Aki gyerekeket tanít, annak azért ajánlom, hogy eszközt adjon a könnyed tanuláshoz. Akinek gyermeke van, annak azért, hogy tudja segíteni gyermeke tanulását, ha elakadna egy nehezebb témában. Aki kíváncsi, hogyan működik az agyunk stressz esetén, annak azért ajánlom ezt a tanfolyamot, hogy megismerje milyen módon tud újra kiegyensúlyozottan működni. Egyszerű gyakorlatokat elvégezve nem kell izgulni a szorzótábla, vagy egy hosszú vers megtanulásánál. Ha én ezt akkor tudtam volna......!! Bátran menjetek Orsihoz, ez a hivatása, szívvel lélekkel a gyerekekért, boldog iskolásokért dolgozik."
Tóth Eszter, Székesfehérvár
"Orsi személye által kaptam egy különleges ajándékot. Széleskörű szakmai felkészültsége mellé jön még közvetlen és elfogadó személyisége, (mint ember és tréner is) valóban élményszerű és elmélyítést segítő „tananyagátadása”, precízsége, hitelessége. Ez a tanfolyam komoly önfejlesztésre is alkalmat ad. Hálás vagyok érted, Orsi, és azoknak a résztvevőknek akikkel együtt tanulhattam!!"
Varsányi Barbara, Székesfehérvár
"Nagyon élveztem Orsinál a BRAIN GYM® 101 tanfolyamot, tanulás és feltöltődés volt egyben, sok-sok nevetéssel nagyon jó társaságban! Elrepült a 4 nap és a tudás, pedig összeállt a fejemben egy használható képpé!!! Köszönöm Orsi, hogy átadtad mindezt!"
Darai Zsófia Dominika, Székesfehérvár
"Szívből ajánlom Kispál Orsi BRAIN GYM®101 alaptanfolyamát mindazoknak, akik könnyebben, hatékonyabban tanulnának, vagy akik gyerekek tanításával, gyerekek fejlesztésével foglalkoznak, és szeretnének valami újdonságot, más megközelítést becsempézni a több évtizedes, berögzött sémák mellé. Sok felnőtt és gyerek számára tud ez a módszer személyre szabottan, olyan pluszt adni, amire a hagyományos oktatási rendszeren belül nincs sem idő, sem lehetőség. Orsi mindezt a tudást játszi könnyedséggel közvetíti. Öröm olyan embertől tanulni, akin érződik a szívbéli elkötelezettség, a sokrétű tudás. A tanfolyamon egyszerűen ránk ragad az ő lendülete, elhivatottsága az iránt, amit képvisel, miszerint több oldalról is támogatni tudjuk a tanulás útvesztőjében bolyongó bármilyen korosztályú tanulókat."
Pné Gyüszü Dorottya Székesfehérvár
"Csodálatosan egyszerű módszer, a legjobb oktatótól! Mindenkinek szívből ajánlom!"
Jokkel Rita Lovasberény
Különleges élmény volt számomra Orsi tanfolyama. Benne volt egyszerre a szaktudás mélysége és a játékos tanulás, kreativitás. Pontosan erre volt szükségem, és ezáltal megmaradt bennem a tananyag is. Hálásan köszönöm!
Lóránt-Lakatos Beáta, Solymár
Megint bebizonyosodott számomra, hogy mindig lehet újat tanulni, még annak is, aki már egyszer ezt a képzést végig csinálta. Minden oktató, előadó másképp fogja meg a dolgokat, más eszközökkel dolgozik, tehát holtig tanulhat az ember. A Te módszeredben az ragadott meg, hogy színesen, élvezetesen, sok saját elgondolásod és szorgalmad alapján készített eszközöket használsz, hogy tényleg gyerekcentrikus, és a felnőtteknek is hasznos segítséget nyújthatunk ezzel a módszerrel.
Magyarné Balogh Márta
Rengeteget tanultam és fejlődtem, ami egy kiváló szakembernek köszönhető: Orsolya Kispál-nak, /a HINTAKINEZ-Hatékony INtenzív TAnulás Kineziológiával/, akitől nem csak a Brain Gym-ről tanulhattam, hanem emberségről, kitartásról, szeretetről és alázatról is.🙏🏽❤️ Nagyon örülök, hogy megismerhettem Őt és bátran ajánlom Nektek is, mert amellett, hogy remek tanfolyamokon lehet Nála résztvenni, még kiváló kineziológus is!🥰❤️
Csodabogyó Fejlesztő Győr